Introducció

Benvinguts al BLOG del Futbol Sala de La Sentiu de Sió, poble d'uns 500 habitants a la comarca de la Noguera amb una gran tradició de futbol sala. El club ara mateix te un equip Senior a Preferent Catalana,l'equip juvenil i el femení a Primera Catalana, i l'escola de futbol, la qual consta de cadet, infantil i aleví!

__________________________________________________________

dimarts, 20 de maig del 2008

Crònica desde Massalcoreig

Aquesta es la cronica de la gent de Massalcoreig (Redacta Joan Fargues), felicitarlos per la seva gran temporada també, i el seu comportament. (van alucinar amb la nostra afició)

La Sentiu ja és nou equip de Preferent

Primera Territorial Massalcoreig 2 – La Sentiu 2






Aquesta jornada el Massalcoreig rebia a casa a La Sentiu. El Massalcoreig, amb la derrota de la setmana anterior a Alfarràs, va dir definitivament adéu a les opcions de pujar de categoria. Aquestes opcions van passar a les mans de La Sentiu, primera de la categoria des de ja feia unes quantes jornades, que amb la seva victòria, sumada a l’empat que ha aconseguit avui, han propiciat que el somni d’aquesta petita població de la Noguera es fes realitat.
Cal destacar l’arribada d’aquest equip a Massalcoreig: han vingut amb autocar, i amb una gran afluència de públic que no es volien perdre aquesta gran fita. Quan Miguel ha empatat tots han saltat d’alegria, sabent que aquesta era el gol que necessitaven per pujar a Preferent.
La primera meitat no podia començar millor pels interessos del Massalcoreig, tenien el control de la pilota i eren els qui creaven més perill. Al minut deu ha arribat el primer gol, obra de Gerard aprofitant un mal refús de Manolo. Amb aquest resultat, el Massalcoreig es posava a només 2 punts de La Sentiu.
Però l’alegria no ha durat massa estona, ja que en la següent jugada Igor empatava. Llavors s’ha passat a crear més ocasions pels dos equips, el Massalcoreig necessitava la victòria per apropar-se a dos punts de La Sentiu i aquesta la necessitava per ascendir.
Poc a poc anaven passant els minuts però el resultat no es movia i eren els visitants els qui estaven més a prop del 1-2 que els locals del 2-1. Un meravellós Faustino ha estat el gran protagonista fins a la fi de la primera meitat, ja que s’ha aturat fins a tres dobles penals.
A la segona meitat, els equips s’han intercanviat el treball i el Massalcoreig ha passat a manar sobre el camp. Gastón tornava a posar per endavant als locals després d’una jugada ensajada. La Sentiu estava veient com se li escapava el somni de sentenciar, faltant una jornada, l’ascens. Però, quan ja ningú pensava amb l’empat, un doble penal xutat per Miguel ha donat pas a la gran alegria visitant.
Encara hi ha hagut temps de que el Massalcoreig guanyés, però Bieto ha enviat a fora un doble penal en l’última jugada del matx.


Massalcoreig: Faustino, Ruben, Xavi, Bieto, Barneo – Moré, Gerard, Gastón
La Sentiu: Manolo, Igor, Miguel, Daniel, M. Ángel – Ángel, Josep, Gerard, Javier, Ferran, Jaume


Des d’aquesta crònica, felicito a La Sentiu per l’ascens a Preferent. ENHORABONA



GRACIES!

Podeu seguir els comentaris a la web http://www.lleidaesport.com/ a Futbol Sala