Introducció

Benvinguts al BLOG del Futbol Sala de La Sentiu de Sió, poble d'uns 500 habitants a la comarca de la Noguera amb una gran tradició de futbol sala. El club ara mateix te un equip Senior a Preferent Catalana,l'equip juvenil i el femení a Primera Catalana, i l'escola de futbol, la qual consta de cadet, infantil i aleví!

__________________________________________________________

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Jornada 3: 2 a 5 a Borges i 9 punts

GRAN VICTORIA A LA PISTA DE BORGES



BORGES 2 - LA SENTIU 5



Moha (2), Miguel (2) i Viru, van ser els golejadors en la victoria de La Sentiu a la pista del difícil i recient ascendit com nosaltres Borges. Partit molt complert en defensa, amb 1-1 a la mitja part encara que ells nomes van arribar en una ocasió amb una mica des sort i La Sentiu havia provocat alguna jugada perillosa i fins i tot algun pal.


Segona part dominada totalment per La Sentiu, que al contratac i a base de robar moltes boels a primera linia tenia clares ocasions de gol per haver marxat amb resultat d'escandol de la pista de Borges. Al final , victòria molt treballada per part de tot l'equip i ara toca la setmana que ve comfirmar el bon moment davant del líder el Bar Morenos.




1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola de nou !
Jugava l'any passat amb el numero 10, jove. Aquest dissabte passat era un dels 3 que estavem animant la tarda amb tambors.
Vaig jugar contra vosaltres els dos partits la temporada passada.
Merci, per omplir una mica el blog del F.S Borges.