Benvinguts al BLOG del Futbol Sala de La Sentiu de Sió, poble d'uns 500 habitants a la comarca de la Noguera amb una gran tradició de futbol sala. El club ara mateix te un equip Senior a Preferent Catalana,l'equip juvenil i el femení a Primera Catalana, i l'escola de futbol, la qual consta de cadet, infantil i aleví!

__________________________________________________________

dimecres, 22 d’octubre del 2008

Jornada 4: La Sentiu 10 - Rest. Morenos 7

Colíders!

Bueno, 12 puntets en 4 partits, moltes coses a millorar pero millor que sigui així i aquests puntets ja els tinguem al sac...Primera part bonissima (7-2), i segona part que es va baixar de nivell, tant per la diferència de gols i relaxació involuntaria com per el mal joc de l'equip degut a que no es va seguir amb la mateixa mentalitat que la primera part.

De totes maneres, victòria importantissima ja que el rival podem dir que serà un dels que lluitaran pel títol aquest any.

Aquest dissabte partit a Linyola a les 17:00h, el líder, Llardecans juga a Borges, a veure si els amics de Borges ens donen un cop de mà.

Per part dels equips JUVENIL i FEMENÍ comentar que no van jugar a causa de la pluja que va afectar les instalacions del poble. Estem a l'espera de fotos i els comentaris dels seus primers partits per anar-los introduint al blog igual que el primer equip.