Introducció

Benvinguts al BLOG del Futbol Sala de La Sentiu de Sió, poble d'uns 500 habitants a la comarca de la Noguera amb una gran tradició de futbol sala. El club ara mateix te un equip Senior a Preferent Catalana,l'equip juvenil i el femení a Primera Catalana, i l'escola de futbol, la qual consta de cadet, infantil i aleví!

__________________________________________________________

dimecres, 1 d’octubre del 2008

Victòria treballada a la primera Jornada

Jornada 1: Juneda 9 - La Sentiu 11



Comença aquesta lliga i la primera jornada fora de casa era complicada, pero es va solucionar amb un 9-11 que ens dona els 3 primers punts. Destacar el bon partit en conjunt ja que la pista possava moltes dificultats a l'hora de jugar en condicions i tots vam patir per adaptar-nos. Miguel (4), Moha (3), VIru (2 ), Piru (1), Carmona (1) van ser els golejadors, amb ausencies de Igor, Miguel Nieto, Albert i Donaire.



Anims per la pròxima jornada que ens visita el MASSALCOREIG, recordeu el partit de l'ascens? doncs aquesta vegada els em de guanyar!


1 comentari:

Anònim ha dit...

ei !
soc el que construeix el blog del F.S BORGES i era per informar-vos d'això que buscant he trobat el vostre i que res, si voleu passar a veure'l s'actualitza cada dia després del partit.
Gràcies, i partit guapissim aquest cap de setmana que ve. com més gent més guapo.
www.futbolsalaborges.blogspot.com